fbpx
Upoštevate svoj GPS • PERESA
3277
post-template-default,single,single-post,postid-3277,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Upoštevate svoj GPS

Upoštevate svoj GPS

Upoštevate svoj GPS?


Dandanes imamo že skoraj vsi v avtu (ali pa na telefonu kot aplikacijo) navigacijsko napravo.
Čudežna pogruntavščina, kajne? Reši nas iz mnogih zagat, nas vodi po pravi poti in nam pomaga, da se izognemo gneči, zastojem, lahko tudi nesrečam … Pomaga nam tudi načrtovati čas, saj točno izračuna, kdaj bomo prišli na želeno točko. Vmes na opozarja tudi na tiste, ki prežijo na nas (radarje), in nas želi zavarovati tudi z opozarjanjem o hitrosti naše vožnje in dovoljeni hitrosti vožnje.
Noro, kaj vse zmore ta naprava! Nikoli ne zaslišuje, sprašuje … Ne zanima je, kje smo bili, zakaj in kako dolgo smo bili tam. Preprosto – ko si zaželimo njenih navodil in vodenja, jo vklopimo in zvesto nam pomaga.

Ste morda kdaj pomislili, da ima vsak od nas tudi v svoji glavi tako napravo? Naša čustva (in občutja) so tista, ki nam pomagajo potovati. Potovati skozi življenje od točke A do točke B. Jim zaupamo? Jih sploh poslušamo? Jim verjamemo? Kar pomislite – več pozornosti in nege jim namenjamo, bolj nam lahko pomagajo in nas usmerjajo v tem neskončnem vesolju. Tudi čustva – tako kot navigacijska naprava – namreč iščejo za nas najboljšo pot, pot, ki je v danem trenutku za nas najprimernejša. Opozorijo nas, ko se morata naš um in telo ustaviti in si odpočiti. Skozi različne kanale nam govorijo, naj se ne oziramo na okolico in naj na nas ne vplivajo drugi. Oni živijo svoje življenje. Njihova navigacija je njim morda pokazala drugačno pot, ki je zagotovo za njih prava, nam pa ne bi ustrezala. Vsak ima svojo pot in postaje na njej. Vsak od nas se bori s svojimi demoni in premaguje svoje ovire. Vsak od nas doživi na tej poti tudi veliko lepega in prejme obilje v različnih oblikah. Zato za takšno vožnjo, vožnjo skozi življenje, ni univerzalnega šoferskega izpita in navodil za pot. Vsak ima svojo in vsak lahko po njej vozi tako, da je srečen, zadovoljen, uspešen … Če le dovoli, da so njegovi sopotniki na tej poti čustva. A ne prijateljeva, moževa, direktorjeva, otrokova …, temveč njegova. Samo njegova čustva (in občutja)!

Torej … Če na življenjski poti poslušate in upoštevate navodila drugih, ne pa svojih čustev, boste zašli s poti. Edino vi sami razumete in veste, kolikšna je razdalja med tu, kjer ste, in tam, kamor ste namenjeni, kjer bi radi bili. Zato jim prisluhnite, saj so vedno na vaši strani in delajo v vaše dobro.
Srečno pot vam želim!”0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   alja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anita Get 2.39  off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   blackfriday Get 20% off
   butik10 Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   danžena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   danzena Get 10% off 10 % popusta na celoten nakup + brezplačna dostava
   danzena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danžena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danzena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   darilo10 Get 10% off 10 % popust na knjigo Moj prijatelj BonTONČEK.
   dom15 Get 15% off 15 % popust na planer 2023 (spirala).
   dostava Get 0.00  off Brezplačna dostava na vsa naročila.
   drugadrugi Get 10% off 10 % popust na planer Ujemi ritem v 2021.
   ema20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik (spirala).
   evab Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   franko Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   free Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   gaja20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik 2023 (spirala).
   gregor10 Get 10% off