Irena Potočar Papež

POSLOVNO

Na Filozofski fakulteti v Ljubljani sem zaključila študij slovenščine in pedagogike ter si pridobila naziva univ. dipl. pedagoginja in profesorica slovenščine. Nato sem dodatno znanje in izkušnje pridobivala v vrtcu, šoli, javni upravi in gospodarstvu. Več kot 20 let honorarno delam na regionalni televiziji Vaš kanal, kjer sem imela tudi svoje avtorske oddaje POVEJ!, Moja sLOVEnščina in Bonbon za bonton. Sedaj pripravljam in vodim dvakrat mesečno avtorsko pogovorno oddajo Kako si?.

Sem NLP praktičarka in mediatorka in hipnoterapevtka. Pišem članke in besedila za različne naročnike, izvajam individualna svetovanja in treninge javnega nastopanja ter komuniciranja, vodim in moderiram dogodke, lektoriram in predavam v različnih poslovnih ter vzgojno-izobraževalnih okoljih.

Prav tovrstna druženja z udeleženci različnih izobraževanj mi še dodatno pomagajo brusiti vrednote in barvati moj zasebni ter poslovni svet.

Sem avtorica osmih knjig, ki so doživele več ponatisov in  izjemen odziv med bralci.

Svoje poslovno vizijo Z novimi (spo)znanji do osebnih zmag udejanjam v okviru lastnega podjetja Peresa.

ZASEBNO

Sem žena, mama, sestra, hčerka in prijateljica. Zaljubljena v življenje svoj vsakdan plemenitim z lepo besedo, prijaznimi gestami in srčnimi dejanji.

Z branjem in športom ohranjam psihično ter fizično kondicijo ter ravnovesje med javnim in zasebnim življenjem. Obožujem potovanja. Ta so moj dodaten vir za nove iskrive ideje, pogumne odločitve in priložnost za mentalni ter duhovni velnes.

Prepričana sem, da le z ustreznim obnašanjem in kulturnim pogovarjanjem (so)ustvarjamo boljši svet.

Satin Papež

S hčerko Satin ustvarjava in razvijava izdelke v liniji “Ritem” (letni planer, zvezek, hvaležnica …). Ona poskrbi predvsem za vizualno podobo izdelkov, Irena pa za vsebinski del. 

Satin Papež je mlada, inovativna in kreativna ustvarjalka dogodkov (predvsem se je v zadnjih letih osredotočila na organizacijo porok in zarok). Ob rednem delu v uspešni oglaševalski agenciji svoje življenjsko poslanstvo dopolnjuje z organizacijo posebnih dogodkov. Njene odlike so prijaznost, hitra odzivnost, odgovornost, natančnost, sistematičnost in kreativnost. S svojo energijo in pozitivno naravnanostjo navdihuje in navdušuje ljudi, s katerimi sodeluje. Kot načrtovalka porok poskrbi, da se ženin in nevesta popolnoma brez skrbi glede organizacije in poteka dogodka prepustita poroki – eni od najpomembnejših odločitev v življenju. 

 

Za obsežnejšo predstavitev njenega dela in storitev v besedi ter fotografiji kliknite na www.satinpapez.si.

Kontakt