fbpx
Predavanja in delavnice - PERESA
2503
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2503,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Predavanja in delavnice

Jezikovna odličnost

Pravopisna in slovnična pravila, ki so pomembna pri pisanju dopisov in ostalih besedilnih vrst v (ne le) poslovnem okolju (zapisnik, vabilo, obvestilo …).

Zelo praktično naravnano izobraževanje, z elementi delavnice in številnimi vajami na konkretnih primerih.

Netiketa

Pravila in priporočila pri pisanju in sprejemanju e-sporočil (sestavni deli, pravila in najpogostejše napake pri nagovoru, e-vizitka, bonton …).

Komunikacijske odvozlanke

Poudarek je na osebnostnih odlikah in utrjevanju veščin za uspešno in spoštljivo medsebojno komuniciranje znotraj organizacije ter navzven; s poslovnimi partnerji, strankami … Vrste komuniciranja (telefonsko, na sestanku, dvogovor …), komunikacijske tehnike in kanali, aktivno poslušanje.

Medgeneracijsko komuniciranje

Poudarek je na strategiji komuniciranja, vrednotah in iskanju osebnega prispevka v generacijsko mešanem delovnem kolektivu.

S cilji do uspeha

Ustrezno postavljanje ciljev s tehnikami, ki zagotavljajo kakovostno in zadovoljno življenje ter doseganje rezultatov v delovnem okolju.

Recept za dober in uspešen dan

Pozitivno razmišljanje, afirmacije in tehnike ravnanja, ki osmišljajo in bogatijo življenje, odnos do sebe in drugih, pozitivna psihologija, osebni menedžment: vrednote, prepričanja, vrste osebne energije, tehnike sproščanja, kolo ravnovesja, življenjsko poslanstvo, vizija in strategija …

Poslovni bonton

Besedna in nebesedna pravila bontona pri komuniciranju z drugimi (osebna urejenost, urejenost prostora, bonton pri komuniciranju, prvi in zadnji vtis, točnost, bonton pri poslovnih obedih).

Organizacija sestankov

Priprava in izvedba sestanka od A do Ž (od vabila do zapisnika in vse vmes).

Organizacija dogodkov

Priprava in izvedba različnih dogodkov (izobraževalna konferenca, novinarska konferenca, kulturne prireditve, obletnice podjetij …).

Javno nastopanje in retorika

Pravila in priporočila iz prakse za učinkovito javno nastopanje v različnih situacijah (na sestanku, seji sveta zavoda, izobraževalni konferenci, predstavitev izdelka ali storitve poslovnim partnerjem, na sejmu …).

Pohvala in kritika

Moč in vloga pohvale ter spodbudne besede, razlika med kritiko in kritizerstvom, rušilna kritika, značilnosti ustne in pisne pohvale, vrste pohvale, »sendvič« komunikacija, obsojanje in etiketiranje, organizacijska kultura in etika.

Za ponudbo in/ali več pojasnil pišite na e-naslov irena@peresa.si.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino