Vaši vtisi

Draga Irena. Ležim v postelji in berem eno ljubezensko knjigo, ker jo moram v ponedeljek vrniti. Pa pride k meni v posteljo Anja in reče, daj, beri malo naglas, ampak ne to knjigo, beri, prosim, Irenino knjigo . In sem ... poglavje o ljubezni in spoštovanju. In Anjo je odneslo v spanec ... Tako, morala sem ti to napisat. Lepo se imej. Nočko.
Vse pohvale predavateljici za res dobro izveden seminar oziroma izobraževanje.
Irena, hvala vam za ta dva čudovita popoldneva. Bili ste izjemni. Verjamem, da je vsak za sebe lahko našel kakšno novost, ki jo je lahko že danes implementiral v življenje. V končni fazi ... v tem je tudi čar življenja, da preizkušamo nove stvari, se nenehno izboljšujemo in pri tem do nezavesti uživamo. Želim vam lep preostanek večera.
Hvala vam, ker ste nas popeljali do skritih bonbončkov dobrega, da bomo se boljši delavci in sodelavci. Bila ste TOP! Takšnih življenjskih predavanj manjka v zdravstvu. Pozdravček: -)
Hotela sem se zahvaliti za sprejeto prijateljstvo in pa seveda tudi za obe čudoviti predavanji.
Predavateljica je zelo sposobna pri podajanju snovi in zelo komunikativna. Ima prijeten nastop.
Imam spet totalen zagon na poti do svojega cilja. Moj mož mi je rekel "Maja, kaj je s tabo danes?" Sem rekla "dogaja! Zaradi ene čudovite knjige."
Prijetno in adrenalinsko vodenje seminarja.
Irena, danes si gostovala na naši šoli. Moj velik poklon! Toliko karizme, prezence, odlične energije in neverjetne retorike v enem "paketu" že dolgo nisem videla. Upam, da bodo naši dijaki vsaj delček tvojega sporočila ponesli s seboj v svet! Jaz zagotovo bom!
M. B., profesorica
Sedim pri mami na kofetu in mi z žarom v očeh pripoveduje, kako jo je knjiga kar posrkala vase. Da je izredna in absolutno nujno branje. Komaj čakam, da se je lotim.
Pohvalila bi seminar. Predavateljica nas je seznanila z novostmi in na prijeten način osvežila znanje slovenskega jezika.
Odlična govornica ste, še bi vas poslušala ... V tridesetih letih službe mi do sedaj še nobeno predavanje ni minilo, kot bi trenil.

Kontakt