fbpx
(Po)iščite v sebi najboljše • PERESA
3313
post-template-default,single,single-post,postid-3313,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-mobile,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,columns-3,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

(Po)iščite v sebi najboljše

(Po)iščite v sebi najboljše

Velikokrat me ljudje sprašujejo: »Kaj si naredila? Kako ti je to uspelo? Kako si prišla do tu, kjer si?«

Vsak nosi v sebi veliko potencialov, ki spijo. Morda zanje posameznik ne ve, ker se ne ukvarja sam s seboj. Ker drvi skozi življenje brezbrižno, hlastajoč za več in še in še … Ker se ne zna ustaviti, prisluhniti sebi, svojim željam in potrebam. Ne zna, ne zmore ali se mu ne zdi pomembno narediti kdaj pa kdaj osebne inventure. Si podati roko, se pogovoriti sam s seboj. A le tako – če se pogovarja v svojem notranjem monologu, posluša in se sliši – se lahko premakne z ene točke do druge. Lahko raste, razpre krila in (po)leti. Le tako, z lastno pobudo, hotenjem, vztrajnostjo, navdušenostjo.
Morda boste rekli, da to ni enostavno. Res ni. Od človeka in njegovega ega zahteva tak premik veliko samodiscipline, odgovornosti, radovednosti, volje in še česa. A se splača.
Ljudje imamo radi okvirje in mejnike. Po njih, v skladu in sozvočju z gospodom Kronosom, načrtujemo in delujemo. Zato je lahko prav čas, ko se staro leto umakne novemu, priložnost za to, da si namenimo čas, ljubezen, pozornost … in kaj spremenimo. Izbezamo iz sebe odlike in pozitivne lastnosti ter jih uporabimo kot gradnike za nadaljnje življenje. Takšno, ki nas bo navdajalo s ponosom, navdušenjem, ljubeznijo in hvaležnostjo.
Življenje je lepo, če vzamemo njegove vajeti v svoje roke. Ali ste vedeli, da povprečno življenje šteje le 29.000 dni oziroma 960 mesecev? In še to le pod pogojem, če bomo praznovali npr. 80. rojstni dan … Zato … živimo! Dodajajmo življenje letom in ne let življenju … Spremenimo v realnosti glagol preŽIVETI v ŽIVETI. In delajmo s srcem.

*Seveda za to obstajajo tudi metode in tehnike. Lahko vam pomagam, kot sem že mnogim, z osebnim kovčingom (coachingom), a nimam čarobne paličice. Glavni del naloge je pri posamezniku. Odvisno od njegove odločitve. Ko se OD-LOČI, loči od nečesa (starih vzorcev, prepričanj …), in ODLOČI za svežino v svojem življenju.0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   alja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anita Get 2.39  off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   blackfriday Get 20% off
   butik10 Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   danžena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   danzena Get 10% off 10 % popusta na celoten nakup + brezplačna dostava
   danzena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danžena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danzena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   darilo10 Get 10% off 10 % popust na knjigo Moj prijatelj BonTONČEK.
   dom15 Get 15% off 15 % popust na planer 2023 (spirala).
   dostava Get 0.00  off Brezplačna dostava na vsa naročila.
   drugadrugi Get 10% off 10 % popust na planer Ujemi ritem v 2021.
   ema20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik (spirala).
   evab Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   franko Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   free Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   gaja20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik 2023 (spirala).
   gregor10 Get 10% off