Moj zlati zvezek

Še nekaj dni in leto 2016 bo odstopilo prostor novemu. V mojem zlatem zvezku pozitivnih afirmacij (trditev) je prav tako le še nekaj nepopisanih listov. Za dni do prihajajočega leta 2017.

Pozitivne misli, ubesedene in prelite na papir, se bleščijo v različnih barvah in odsevajo moje razpoloženje, vero, upanje in zaupanje, hvaležnost … Nekatere strani so pobarvane, obogatene s kakšno risbico, na nekaterih je croquis, znak, znamenje … Vem, kaj pomenijo in zakaj so ravno ob določenih besedah in dnevih.
Kar misliš, to si. O čemer razmišljaš, to se ti zgodi. Zato … naj bodo misli čiste, pozitivno naravnane, naklonjene ljudem, lastnemu bitju in žitju, življenju. In svet JE lep.
Skozi leto 2016 sem tudi z njihovo pomočjo, v to močno verjamem, odplesala pozitivno naravnano, uspešno, zadovoljno, srečno in srčno. Ne verjamete, da deluje? Poskusite. Zapisujte si redno pozitivne misli v obliki besednih zvez ali – še bolje – povedi. Vsako misel, ki se vam utrne, preden jo nameravate preliti na papir, zapišite 21-krat. To je namreč tista številka, ki nam pomaga, da nekaj postane navada. Po 21 dneh se začnejo dogajati čudeži … Le verjeti moramo vanje.
Večkrat na teden si vzamem čas zanje, saj res pozitivno vplivajo na življenje. Vas zanima, katera je moja današnja afirmacija? Življenje me ima rado. 🙂

Irena

Kontakt