fbpx
Moj zlati zvezek • PERESA
3214
post-template-default,single,single-post,postid-3214,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Moj zlati zvezek

Moj zlati zvezek

Še nekaj dni in leto 2016 bo odstopilo prostor novemu. V mojem zlatem zvezku pozitivnih afirmacij (trditev) je prav tako le še nekaj nepopisanih listov. Za dni do prihajajočega leta 2017.

Pozitivne misli, ubesedene in prelite na papir, se bleščijo v različnih barvah in odsevajo moje razpoloženje, vero, upanje in zaupanje, hvaležnost … Nekatere strani so pobarvane, obogatene s kakšno risbico, na nekaterih je croquis, znak, znamenje … Vem, kaj pomenijo in zakaj so ravno ob določenih besedah in dnevih.
Kar misliš, to si. O čemer razmišljaš, to se ti zgodi. Zato … naj bodo misli čiste, pozitivno naravnane, naklonjene ljudem, lastnemu bitju in žitju, življenju. In svet JE lep.
Skozi leto 2016 sem tudi z njihovo pomočjo, v to močno verjamem, odplesala pozitivno naravnano, uspešno, zadovoljno, srečno in srčno. Ne verjamete, da deluje? Poskusite. Zapisujte si redno pozitivne misli v obliki besednih zvez ali – še bolje – povedi. Vsako misel, ki se vam utrne, preden jo nameravate preliti na papir, zapišite 21-krat. To je namreč tista številka, ki nam pomaga, da nekaj postane navada. Po 21 dneh se začnejo dogajati čudeži … Le verjeti moramo vanje.
Večkrat na teden si vzamem čas zanje, saj res pozitivno vplivajo na življenje. Vas zanima, katera je moja današnja afirmacija? Življenje me ima rado. 🙂

Irena0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino