fbpx
Kako sem razvozlala komunikacijski vozel • PERESA
3333
post-template-default,single,single-post,postid-3333,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Kako sem razvozlala komunikacijski vozel

Kako sem razvozlala komunikacijski vozel

Po predavanju o komunikacijskih odvozlankah sem se pripeljala na bencinsko črpalko v istem kraju, kjer sem predavala. Ker je bila gneča, sem ustavila za avtom, v katerega je ravno teklo gorivo, a nisem izgubljala časa po nepotrebnem. Zato sem začela pisati sms in usklajevala obveznosti za naslednji delovni dan.
Nenadoma je nekdo potrkal na avtomobilska vrata.

Odprla sem okno, on pa je strogo vprašal: »Kaj ne vidite, da ste že na vrsti? Mi čakamo …« Ob tem sem pogledala naprej in opazila, da pred mano res ni več nikogar. Gospodu sem se opravičila, skočila iz avta in natočila gorivo. Nato sem odhitela (res stekla) v notranjost trgovine plačat. Hotela sem biti hitra, saj sem gospodu, ki je čakal v avtu zadaj, »ukradla« nekaj minut. A zaradi velike vrste pred blagajno ni šlo tako hitro, kot sem si želela … Ko sem tako stala pri blagajni, sem zagledala v košarici na pultu čokoladne bonbone, ki jih lahko kupiš posamezno, po enega. Kupila sem dve Mozartovi kroglici, saj sem videla, da je ob gospodu v avtu za menoj sedela sopotnica. Odbrzela sem do svojega avta ter nato še do njegovega. Situacija se je obrnila – zdaj sem jaz potrkala, on pa odprl okno na vratih avta. Pomolila sem dlan z bonbonoma proti njemu in rekla: »Izvolite. Naj bo za lepši dan. In oprostite, ker ste morali čakati.« Gospod me je pogledal in gledal ter ob tej moji gesti pozabil zapreti usta. Nato jih je raztegnil v širok nasmeh. Popolnoma razorožen.
Noro lep občutek. Spremeniti negativno v pozitivno. Razveseliti ljudi. Jim polepšati dan. V praksi pokazati, kako lahko s preprostim dejanjem in pozitivno naravnanostjo razvežemo komunikacijski vozel.
In še ena podrobnost, ki sem jo opazila, ko sem speljala, in je povezana z vesoljem, povezovanjem in prepričanjem, da v življenju ni naključij. Na registrski tablici njegovega avta je pisalo CE. Jaz pa sem naslednji dan delovno preživela prav med Celjani. Prijaznimi in motiviranimi Celjani. 

Irena0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   alja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anita Get 2.39  off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   blackfriday Get 20% off
   butik10 Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   danžena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   danzena Get 10% off 10 % popusta na celoten nakup + brezplačna dostava
   danzena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danžena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danzena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   darilo10 Get 10% off 10 % popust na knjigo Moj prijatelj BonTONČEK.
   dom15 Get 15% off 15 % popust na planer 2023 (spirala).
   dostava Get 0.00  off Brezplačna dostava na vsa naročila.
   drugadrugi Get 10% off 10 % popust na planer Ujemi ritem v 2021.
   ema20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik (spirala).
   evab Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   franko Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   free Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   gaja20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik 2023 (spirala).
   gregor10 Get 10% off