fbpx
Nasmehni se! • PERESA
2397
product-template-default,single,single-product,postid-2424,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Trgovina

Nasmehni se!

8.90 

Zakladnica motivacijskih in pozitivnih misli

Knjižica, ki je razdeljena na sklope JAZTIJAZ in TI ter MI, vsebuje misli, s katerimi si lahko polepšamo vsakdan. Lahko so naši »vitamini«.

Tudi z mislimi, ki se udejanjajo v besedah, namreč spreminjamo in plemenitimo svoje življenje. S prijaznimi besedami izboljšujemo svoje razpoloženje in tudi samopodobo.
Znanstveno dokazano moč pozitivnih besed vpliva na odnose v zasebnem okolju, med prijatelji in tudi v službi. Do osebne sreče in zastavljenih ciljev pa si lahko pomagamo tudi z notranjim monologom in branjem pozitivnih vsebin.

 

Značilnosti knjižice:

  • dvojezičnost (ob zapisu v slovenščini je tudi angleški prevod),
  • velikost 15 krat 17 cm,
  • obogatitev misli s skicami – krokiji,
  • zaradi vsebine, velikosti in cene je primerna za darilo ob različnih priložnostih.

 

»V najljubšo skodelico bom nalila srečo in jo srkala skozi ves dan.«

»Na veduti današnjega dne se nam izrisuje prijaznost, ožarjena z vero, upanjem in zaupanjem. Vase, vate, v nas vse. V danes in jutri. V tukaj in tam. Dober dan, življenje!«

»Harmonija čustev naju je povabila na praznovanje življenja.«

Kategorija:
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino