fbpx
Moj prijatelj BonTONČEK • PERESA
2397
product-template-default,single,single-product,postid-2423,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Trgovina

Moj prijatelj BonTONČEK

14.00 

Spoštovani odrasli bralec te knjige ali/in otrokov spremljevalec skozi življenje,

naloga nas, odraslih, je, da vzgajamo svoje otroke in jih tako danes pripravljamo za boljši jutri. Za boljši svet. Za svet sočutja, spoštovanja, odgovornosti in prijaznosti. Za svet, v katerem bodo misli, besede in dejanja v ravnovesju.

To je naloga vseh nas, odraslih – mamic in očkov, babic in dedkov, tet in stricev, vzgojiteljic in vzgojiteljev, učiteljic in učiteljev …

A uspešni bomo le, če bomo pravila in priporočila upoštevali tudi sami. Bodimo vzor lepega vedenja. Otroci med 2. in 4. letom namreč posnemajo in vpijajo vse kot »spužve«. Govorijo tisto, kar slišijo, in delajo tisto, kar vidijo pri drugih. Učimo in vzgajajmo jih z zgledom, ta knjiga pa naj bo pri tem zvezda danica. Svetimo in kažimo pravo pot. Naj bo to (branje knjige, pogovarjanje z otrokom, vzgajanje in izobraževanje o kulturnem vedenju ter pogovarjanju) majhen prispevek vseh nas za velika in dragocena dejanja.

Kategorija:
Opis

Knjiga Irene Potočar Papež z ilustracijami Katarine Dvornik bralca – otroka in/ali odraslega popelje v svet prijaznosti, spoštovanja, omikanosti, napisanih in nekaterih do sedaj nenapisanih pravil ter namigov za lepše vedenje. To je bonton, s katerim osrečujemo sebe in druge. Skozi pravila v različnih vsakodnevnih življenjskih situacijah bo vas in vašega otroka vodil simpatičen in prijazen škrat BonTONČEK. Spoprijateljite se z njim, naj bo vaš zaveznik. Knjiga, ki je namenjena predvsem predšolskim otrokom in učencem prve triade v osnovni šoli, ima večplastno vrednost.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino