Knjižica Kako si? / How are you?

14,90 

In je priletela. Iz toplega, v srčnost odetega ustvarjalnega gnezda. Nežno kot ptica je sedla na knjižno polico. Nova motivacijska knjižica.

Bogata z mislimi za premike in odrive. Navzgor in naprej. Kajti ona ve, da je smisel življenja premikanje, gibanje, letenje. Čar vsega tega pa, da si upaš. Kajti le to je zagotovilo, da ne obstaneš in ne dovoliš, da ti drugi pristrižejo peruti.

Knjižica Kako si? Upaj si … lahko prileti tudi v tvoje življenje in sede na tvojo knjižno polico. Verjemi, dobra družba ti bo. Pomagala ti bo svetliti dni in čistiti misli. Spodbujala te bo pri odločitvah in spremembah. To je njeno poslanstvo. Ves čas te bo čuječe prek zapisane besede spraševala Kako si? in te nežno, a odločno opogumljala z besedama Upaj si …

 

Podatki o knjižici
  • Dvojezičnost (slovenščina/angleščina).
  • Velikost 15 x 17 cm.
  • Obseg: 140 strani.

Zaradi vsebine, velikosti, cene in dvojezičnosti je primerna za darilo ob različnih priložnostih (zaposleni, upokojenci, jubilanti, poslovni partnerji …).


Upam si reči … HVALA
Iskrena hvala podjetjem HESS, d. o. o., KRKA, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto, LPP, d. o. o., Revoz, d. d., Riwal, d. o. o., MR inženiring Rado Medle, s. p., SIQ Ljubljana, Univerza Novo mesto, Versi, d o. o./A1 Novo mesto, in Vidic center, d. o. o., Novo mesto za pomoč pri izdaji knjige.
Kategoriji: ,

Kontakt