fbpx
3x zvezek "Ritem" - paket TRIO • PERESA
2397
product-template-default,single,single-product,postid-4627,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Trgovina

Akcija

3x zvezek “Ritem” – paket TRIO

14.00 

»Zlati« zvezek je lahko vaš inkubator idej in ciljev. Naj postane širno polje zapisanih misli, vprašanj in odgovorov. Naj bo vaš pomočnik kratko- in dolgoročnega spomina. Naj bo navdih za načrtovanje lepih doživetij, za nove dosežke in presežke.

Največ se udejanji, največ si zapomnimo in najbolj smo čuječni, ko svoje misli in pomisleke, čustva ter ideje, načrte, strahove in zmage zapisujemo.

V tem viharnem času je tudi zapisovanje afirmacij lahko odlična osebna terapija za dobro počutje. Tehnika pisanja deluje, zato ne omahujte. Dajte si priložnost.

Celo življenje je namreč niz trenutkov. Mnogi so mimobežni, mnogi izmuzljivi, nekateri le prividi … Ko jih ubesedimo in postavimo na piedestal, postanejo večni.

Zato v zvezek pišite in rišite v svojem ritmu.

*Ob nakupu prejmete darilo – knjižno kazalko za vsak zvezek.


Značilnosti zvezka

 • Zlatotisk na naslovnici
 • 80 strani
 • Listi s črtami
 • A5 format
 • Mehka vezava

Paket vsebuje tri zvezke.

Kategorije: , ,
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino