Nasmehni se! s poglavjem Prisrčnice

14,90 

NOVO!

Prihaja NASMEHNI SE! S PRISRČNICAMI

Po večkrat razprodani dvojezični motivacijski knjižici Nasmehni se! prihaja dopolnjena izdaja z dodatnim poglavjem Prisrčnice.

V PRISRČNICAH boste našli šopek dobrih misli in želja v mojem pesniškem slogu, ki jih boste lahko uporabili tudi za pisanje voščil in čestitk ob različnih osebnih ter poslovnih priložnostih.

Posladkajte sebe in druge s prijaznimi besedami.

Knjižica, ki je razdeljena na sklope JAZTIJAZ in TI ter MI + PRISRČNICE, vsebuje misli, s katerimi si lahko polepšamo vsakdan. Lahko so naši »vitamini«.

Tudi z mislimi, ki se udejanjajo v besedah, namreč spreminjamo in plemenitimo svoje življenje. S prijaznimi besedami izboljšujemo svoje razpoloženje in tudi samopodobo.
Znanstveno dokazano moč pozitivnih besed vpliva na odnose v zasebnem okolju, med prijatelji in tudi v službi. Do osebne sreče in zastavljenih ciljev pa si lahko pomagamo tudi z notranjim monologom in branjem pozitivnih vsebin.

Podatki o knjižici
  • Dvojezičnost (slovenščina/angleščina).
  • Velikost 15 x 17 cm.
  • Obseg: 140 strani.

Zaradi vsebine, velikosti, cene in dvojezičnosti je primerna za darilo ob različnih priložnostih (zaposleni, upokojenci, jubilanti, poslovni partnerji …).

Kategorija:

Kontakt