fbpx
Prišla, videla, sprejela izziv in se noro zabavala • PERESA
3301
post-template-default,single,single-post,postid-3301,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Prišla, videla, sprejela izziv in se noro zabavala

Prišla, videla, sprejela izziv in se noro zabavala

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste nekaj, čemur ste se sprva upirali ali izogibali, sprejeli in potem celo zelo uživali? Da ste si skratka priznali: »Opa! Vredno je bilo probati!«
Kolikokrat se na zasebnem ali poslovnem področju otepamo nečesa, potem, ko to sprejmemo, pa se izkaže za odlično potezo? Z mnogimi našimi odločitvami, ki so bile sprejete hitro, nepričakovano in brez analiziranja, je tako.
Meni se to večkrat zgodi. Tudi v soboto se mi je. Preprost primer, ki pa je zgovoren dokaz, da vse, kar hočeš, lahko tudi storiš.


Tako je bilo … Imeli smo dan krajevne skupnosti. In v sklopu tega druženje ter nekaj športnih iger. Vse se je dogajalo ob naši lepotici reki Krki ter na njej.
S sestro sva »prileteli« na prizorišče z namenom, da se malo podružimo. Pa naju je moj mož, ki je bil v organizacijski ekipi, hitro povabil k sodelovanju – tekmi v supanju. Najprej sva se upirali in seveda imeli tisoč in en razlog, zakaj ne: nikoli še nisva supali, nisva primerno oblečeni, voda je mrzla (kaj če padeva vanjo), preveč gledalcev je … A ker časa za pregovarjanje in razmišljanje ni bilo veliko, sva si rekli: »Zakaj pa ne?« Več kot pasti v razmeroma hladno reko Krko ne moreva. Bo pa še malo predstave za gledalce.« In sva »splezali« vsaka na svoj sup. Časa za usvajanje tehnike – kako stati, položaj telesa, nog, veslanje … – ni bilo. En, dva, tri … in že sva vsaka na svojem supu bili.
Začetna trema in negotovost sta se prelili v noro uživanje. Pred začetkom še najin dogovor – če ena čofne, to iz solidarnosti stori še druga. No, na srečo se to ni zgodilo. A če bi se, vem, da bi se obe držali dogovora.

Nauk te zgodbe

Vedno, ampak res vedno lahko v vsaki situaciji najdeš vsaj kanček dobrega, zabavnega, poučnega … Tako na zasebnem kot poslovnem področju. NE lahko spremeniš v DA. Če hočeš, želiš, si raziskovalec, si pogumen, prilagodljiv … Torej če imaš v svoji življenjski »malhi« vrline, ki so izjemno pomembne tudi v (krutem) poslovnem svetu.0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   alja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anita Get 2.39  off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   blackfriday Get 20% off
   butik10 Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   danžena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   danzena Get 10% off 10 % popusta na celoten nakup + brezplačna dostava
   danzena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danžena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danzena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   darilo10 Get 10% off 10 % popust na knjigo Moj prijatelj BonTONČEK.
   dom15 Get 15% off 15 % popust na planer 2023 (spirala).
   dostava Get 0.00  off Brezplačna dostava na vsa naročila.
   drugadrugi Get 10% off 10 % popust na planer Ujemi ritem v 2021.
   ema20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik (spirala).
   evab Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   franko Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   free Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   gaja20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik 2023 (spirala).
   gregor10 Get 10% off