fbpx
Naj bo v letu 2023 naša spremljevalka gospa Hvaležnost • PERESA
5273
post-template-default,single,single-post,postid-5273,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Naj bo v letu 2023 naša spremljevalka gospa Hvaležnost

Naj bo v letu 2023 naša spremljevalka gospa Hvaležnost

Nekaj se končuje in nekaj drugega začenja. Pravzaprav je čas meja, a to dimenzijo smo si izmislili ljudje. V resnici celo življenje (ne oziraje s ena koledar) brezmejno potujemo od točke A do točke B in naprej. Na tem življenjskem potovanju nosimo s seboj, kar želimo in smo si izbrali: veselje, srečo, radovednost, voljo, ljubeznivost, milost, ponižnost, iskrenost, morda se med vse to vrinejo tudi zavist, jeza, žalost, obup … Vse to je naš kalejdoskop čustev, misli in občutij.

Veliko je vsega, a osredinjajmo se na dobro in lepo. Vprašajmo se, kaj nam zjutraj nariše nasmeh na obraz, kaj v nas prebudi strast, zaradi koga in česa se z veseljem podamo v nov dan? Ko poznamo odgovore na ta vprašanja, tudi vemo, kaj naj bi delali, da bomo v dobri formi, na visoki vibraciji in v pravi energiji. Bodimo ob tem hvaležni.

V današnjem hitrem tempu življenja je to še posebej pomembno. Ustaviti kdaj kaotične misli, utišati ego in le preprosto biti. Biti brez misli na obveznosti, naloge, pričakovanja drugih in njihove reakcije, ker si dovolimo samo biti.

Takrat, v takem umirjenem stanju, je čas za blaženost in hvaležnost. Vsak dan, pravzaprav vsak trenutek se nam pojavlja mnogotero priložnosti za izražanje hvaležnosti in poklon življenju. Vsak nov dan je darilo. Edinstveno in neponovljivo.

Hvaležnost pa je naš »napajalnik« dobre volje ter pozitivne energije, ki se odraža v osebnem zadovoljstvu in prijaznih ter uspešnih odnosih z drugimi na zasebnem in poslovnem odru življenja.

Ko smo toliko disciplinirani, da izraze hvaležnosti tudi zapisujemo, postajamo bolj pozorni opazovalci življenja in vse čarobnosti, ki nam jo prav življenje prinaša. Nič in nihče, kar in kdor nam pride naproti, ni samo po sebi umevno oziroma umeven.

Veliko je takšnega, za kar se lahko s hvaležnostjo poklonimo življenju.

 

Zato … začnite pisati svojo odo hvaležnosti življenju, ki je edinstveno, neponovljivo in dragoceno. Naj bo leto 2023 prepojeno s hvaležnostjo in dobroto, vsak od nas pa dar sebi in drugim.0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   alja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anita Get 2.39  off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   blackfriday Get 20% off
   butik10 Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   danžena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   danzena Get 10% off 10 % popusta na celoten nakup + brezplačna dostava
   danzena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danžena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danzena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   darilo10 Get 10% off 10 % popust na knjigo Moj prijatelj BonTONČEK.
   dom15 Get 15% off 15 % popust na planer 2023 (spirala).
   dostava Get 0.00  off Brezplačna dostava na vsa naročila.
   drugadrugi Get 10% off 10 % popust na planer Ujemi ritem v 2021.
   ema20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik (spirala).
   evab Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   franko Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   free Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   gaja20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik 2023 (spirala).
   gregor10 Get 10% off