fbpx
Moje bogastvo • PERESA
3229
post-template-default,single,single-post,postid-3229,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-bridge,wvs-show-label,wvs-tooltip,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Moje bogastvo

Moje bogastvo

Zame najpomembnejše bogastvo ni povezano z denarjem in zlatom. Pa tudi s kriptovalutami ne. In tudi z nepremičninami ne. Prav tako ne z avtomobili.
Bogastvo, pravo bogastvo, se po mojem mnenju meri s prav posebnimi »vatli«. Ti so v ljudeh – v njihovih srcih in dušah. Zrcalijo pa se skozi besede in dejanja. Samo to šteje. Samo to bogati človekov (vsak)dan.
Kako človek ve, ali je tovrstno bogat? Pomislite, kakšne volje in s katero mislijo se zbudite. Morda greste v nov dan z besedami »Ojoj, spet je ponedeljek. Le kdaj bo petek?« ali kaj podobnega ali pa si rečete: »Jupi, zdrav sem, živ sem, pripravljen sem na nov dan in vse, kar in kogar mi ta prinaša.«
Bogastvo je imeti voljo, pogum in veselje v srcu. Bogastvo je potovati skozi življenje družno z osebami, ki so ti blizu (družinski člani, ostali sorodniki, prijatelji, sodelavci, osebni guru – duhovni trener in mentor), in tistimi, ki mimobežno prinašajo v tvoj energijski in življenjski prostor prijaznost, radost, spoštovanje, naklonjenost – trgovka, poštar, natakar, poslovni partner, tu in tam kdo, ki ga srečaš na pločniku ali v trgovini, v dvigalu, na avtobusu, seminarju … Na krajih, ki združujejo, ne razdružujejo.
Ljudje smo namreč družbena bitja in potrebujemo drug drugega. Zato se veselimo teh snidenj in se učimo, podpirajmo, si pomagajmo … Tako je jutro bolj svetlo, dan bolj sončen in večer bolj izpopolnjen. Z mislijo in zavedanjem, da se imamo, da nikoli, res nikoli nismo sami.


Srkajmo iz življenja lepo, okusno, dobro. Vsak novorojeni dan nam za to ponuja ogromno možnosti in priložnosti. Tako preprosto je to.
Hoditi po svetu z zaprtimi ali odprtimi očmi. Slišati ali preslišati, kar ti z različnimi znamenji sporoča okolje. Vzeti ali pustiti, kar ti ponuja vesolje. Izbira je tvoja.
Jaz se tega zavedam in svobodno izbiram. Tudi to je moje bogastvo. Svobodna izbira.0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   alja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anita Get 2.39  off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   anja10 Get 10% off 10% popust na rokovnik Ujemi ritem v 2021.
   blackfriday Get 20% off
   butik10 Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   danžena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   danzena Get 10% off 10 % popusta na celoten nakup + brezplačna dostava
   danzena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danžena Get 10% off 10 % popust na vse.
   danzena Get 0.00  off Brezplačna dostava na celoten nakup.
   darilo10 Get 10% off 10 % popust na knjigo Moj prijatelj BonTONČEK.
   dom15 Get 15% off 15 % popust na planer 2023 (spirala).
   dostava Get 0.00  off Brezplačna dostava na vsa naročila.
   drugadrugi Get 10% off 10 % popust na planer Ujemi ritem v 2021.
   ema20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik (spirala).
   evab Get 10% off 10 % popust na rokovnik.
   franko Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   free Get 0.00  off Brezplačna poštnina na naročilo nad 9 evrov.
   gaja20 Get 20% off 20 % popust na rokovnik 2023 (spirala).
   gregor10 Get 10% off