fbpx
Ujemi ritem življenja • PERESA
2397
product-template-default,single,single-product,postid-3366,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Trgovina

Ujemi ritem življenja

19.90 

Življenje nam je vedno pripravljeno ponuditi vstop v svetišče, kjer je obilje lepega. V prostor, kjer se vsak dan lahko udeležujemo lekcij o hvaležnosti, ljubezni, pogumu, sočutju, zdravi tekmovalnosti, prijaznosti, spoštovanju, vztrajnosti, novih priložnostih … Le vrata je treba odpreti in se podati na to pot, ki je dolga toliko, kolikor je dolgo naše življenje. To so namreč vseživljenjske učne ure, v katerih se menjajo naše vloge, učimo in se učimo, zavračamo in sprejemamo, jočemo in se smejemo, se veselimo in žalostimo, plešemo in se spotikamo, padamo in se pobiramo. Padamo in se pobiramo … Znova in znova.

Vsi smo lahko zmagovalci na odru svojega življenja. Zato pojdi tja, kamor hočeš. Ujemi ritem svojega življenja.

 

To je knjiga za tiste, ki

 • ste na poti osebne in/ali poslovne preobrazbe;
 • želite svoje vrednote okrepiti;
 • želite svoje vrednote spremeniti;
 • potrebujete besedno spodbudo;
 • želite navdih za odriv naprej ali
 • le sproščujoče branje za miren spanec.
Kategorija:
Opis

Zakaj je knjiga posebna?

Vsako poglavje, v katerem je predstavljena vrednota, je oplemeniteno z zgodbo iz resničnega sveta, iz prakse avtorice ali koga drugega. Za aktivno branje ponuja tudi vajo.

Navdihujoč je uvodni nagovor logoterapevta mag. Martina Lisca. Izjemno sporočilno vrednost pa imajo tudi zgodbe gostujočih peres v zadnjem poglavju: Petra Arula, Suzi Asfour, Ivjana Banić, Lea Filipovič (Lepa afna), Blanka Thomas (Maginja Blinkita), Lorella Flego, Nataša Jeza Kotnik, Zori Jakolin, Andrejka Preskar, dr. Ana Tavčar, Irena Vide, Anja Vogrič.

Katere vrednote domujejo v knjigi? Najdete jih med vrsticami v naslednji zgodbi …

Na klepetu ob kavi so se dobile prijateljice LJUBEZEN, VZTRAJNOST, POZITIVNA NARAVNANOST, PRIJAZNOST, SAMOPODOBA, ZDRAVA TEKMOVALNOST in HVALEŽNOST. Po krajšem druženju so ugotovile, da jim za popolnost nekaj manjka. Zato so BREZ PREDSODKOV povabile medse še SOČUTJE, SPOŠTOVANJE, RAVNOVESJE in POGUM. Pogovarjali so se o ŽIVLJENJSKEM POSLANSTVU, STRASTI in CILJIH.

Med sproščenim kramljanjem in v zabavnem vzdušju so družno ugotovili, da skupaj uravnavajo RITEM ŽIVLJENJA. Spoznali so, da se dopolnjujejo in le v sozvočju ohranjajo ali ustvarjajo kolo ravnovesja. Življenjskega ravnovesja. V svojo družbo s pomočjo v tej knjigi zapisanih modrovanj in zgodb vabijo tudi tebe, draga bralka, cenjeni bralec.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino