Irena Potočar Papež

 

Poslovno

Na Filozofski fakulteti v Ljubljani sem zaključila študij slovenščine in pedagogike ter si pridobila naziva univ. dipl. pedagoginja in profesorica slovenščine. Nato sem dodatno znanje in izkušnje pridobivala v vrtcu, šoli, javni upravi in gospodarstvu. 20 let sem honorarno delala na regionalni televiziji Vaš kanal, kjer sem med drugim urejala tudi svoje avtorske oddaje POVEJ!, Moja sLOVEnščina in Bonbon za bonton.

Sem NLP praktičarka in mediatorka.

Pišem članke in besedila za različne naročnike, izvajam individualna svetovanja in treninge javnega nastopanja ter komuniciranja, vodim in moderiram dogodke, lektoriram in predavam v različnih poslovnih ter vzgojno-izobraževalnih okoljih.

Prav tovrstna druženja z udeleženci različnih izobraževanj mi še dodatno pomagajo brusiti vrednote in barvati moj zasebni ter poslovni svet.

Sem avtorica petih knjig, ki so doživele izjemen odziv med bralci.

Svoje poslovno vizijo Z novimi (spo)znanji do osebnih zmag udejanjam v okviru lastnega podjetja Peresa.

 

Zasebno

Sem žena, mama, sestra, hčerka in prijateljica. Zaljubljena v življenje svoj vsakdan plemenitim z lepo besedo, prijaznimi gestami in srčnimi dejanji.

Z branjem in športom ohranjam psihično ter fizično kondicijo ter ravnovesje med javnim in zasebnim življenjem.

Obožujem potovanja. Ta so moj dodaten vir za nove iskrive ideje, pogumne odločitve in priložnost za mentalni ter duhovni velnes.

Prepričana sem, da le z ustreznim obnašanjem in kulturnim pogovarjanjem (so)ustvarjamo boljši svet.


O podjetju peresa


Vtisi

ii

Kontakt