fbpx
Moj prijatelj BonTONČEK + Bonton (bonbon) za vsak dan • PERESA
2397
product-template-default,single,single-product,postid-3976,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-on-mobile,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Trgovina

Akcija

Moj prijatelj BonTONČEK + Bonton (bonbon) za vsak dan

36.00 

MOJ PRIJATELJ BONTONČEK

Spoštovani odrasli bralec te knjige ali/in otrokov spremljevalec skozi življenje,

naloga nas, odraslih, je, da vzgajamo svoje otroke in jih tako danes pripravljamo za boljši jutri. Za boljši svet. Za svet sočutja, spoštovanja, odgovornosti in prijaznosti. Za svet, v katerem bodo misli, besede in dejanja v ravnovesju.

To je naloga vseh nas, odraslih – mamic in očkov, babic in dedkov, tet in stricev, vzgojiteljic in vzgojiteljev, učiteljic in učiteljev …

A uspešni bomo le, če bomo pravila in priporočila upoštevali tudi sami. Bodimo vzor lepega vedenja. Otroci med 2. in 4. letom namreč posnemajo in vpijajo vse kot »spužve«. Govorijo tisto, kar slišijo, in delajo tisto, kar vidijo pri drugih. Učimo in vzgajajmo jih z zgledom, ta knjiga pa naj bo pri tem zvezda danica. Svetimo in kažimo pravo pot. Naj bo to (branje knjige, pogovarjanje z otrokom, vzgajanje in izobraževanje o kulturnem vedenju ter pogovarjanju) majhen prispevek vseh nas za velika in dragocena dejanja.

 

BONTON (BONBON) ZA VSAK DAN

V knjigi Bonton (bonbon) za vsak dan so zapisana teoretična pravila ter številna priporočila o bontonu oziroma vedenju in kulturi dialoga iz prakse na poslovnem in zasebnem področju. V njej boste našli namige za doma, v vrtcu in šoli, službi in družbi. Knjigo na 212 straneh bogatijo simpatične karikature.

V njej so v rubrikah ob piktogramih tudi odgovori na spodnja vprašanja.

 • Kaj vse sestavlja prvi vtis? S čim si zagotovimo, da bo odličen in nam bo tlakoval pot do uspeha?
 • Katere so čudežne besede, ki vrata in srca odpirajo?
 • Kaj storimo v primeru zamude na sestanek? Se res pred vsemi glasno opravičimo?
 • Zakaj je priporočljivo vedno imeti v službeni omari in avtu »rezervne« čevlje?
 • Kdaj postrežemo kavo na sestanku?
 • O čem se za mizo med obedom s svojimi gosti nikoli ne pogovarjamo?
 • Na kaj moramo biti pozorni pri pripravi na prvi pogovor za prvo oziroma novo službo?
Kategoriji: ,
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino