fbpx
Domov • PERESA
2347
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2347,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,wvs-theme-bridge,wvs-theme-child-bridge,wvs-style-rounded,wvs-attr-behavior-blur,wvs-tooltip,wvs-css,wvs-show-label,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3483

Vabljeni na izobraževalna
in bralna popotovanja
IZOBRAŽEVANJA KNJIGE

Za vse tiste, ki v svoj dan radi povabimo besede veselja, optimizma, sreče, prijaznosti, ljubezni in spodbude, je tu stoječa motivacijska knjižica Moj ritem.

se vidimo …

Prihajajoči dogodki

No event found!

Peresina vodila

Strast do dela

S STRASTJO do dela navdušujemo tudi druge, da prebujajo speče potenciale in udejanjajo svoje ideje.

Spoštovanje

S SPOŠTOVANJEM vseh strank gradimo zaupanje in tkemo dolgoročne poslovne vezi.

Pozitiva

Skozi naše izdelke in storitve navdušujemo ljudi za POZITIVNO NARAVNANOST, ki je ključ do zadovoljstva v osebnem in poslovnem okolju.

Hvaležnost

S HVALEŽNOSTJO vstopamo v vsak poslovni odnos in se odzivamo na vašo željo po sodelovanju z nami.

Vsebine za nova znanja ter spoznanja v poslovnem in zasebnem okolju

Zgodovina

Podjetje PERESA, poslovno sodelovanje in izobraževanje, Irena Potočar Papež, s. p., je prvič utripnilo januarja 2013. Po dveh letih se je iz honorarne dejavnosti spremenilo v moje osrednje poslovno poslanstvo. Zavestno sem stopila iz cone udobja, pustila redno službo v velikem gospodarskem podjetju, kjer sem delala kot vodja korporativnega komuniciranja, in začela pogumno slediti svojim poslovnim ciljem.

Zakaj Peresa?

Zakaj Peresa? Pri svojem delu v pravem in metaforičnem pomenu uporabljam pero. Pišem. Pišem. In pišem. Zase in za druge. Pišem gradiva, članke, ideje, zamisli, lepe misli, dopise, beležko hvaležnosti, črke in besede kar tako, jezikovne spodrsljaje, ki jih slišim in preberem, lepe izjave, prebliske, ki jih prelijem na papir in ubesedim … Peresa, veliko peres, je moje orodje. To pa je pomemben del mojega življenja. Daje mu prav poseben DIH. In smisel.

Rokovnik 2021

Ustvarjamo vsebine in izvajamo storitve za osebne in poslovne premike.

1
    1
    Vaša košarica
    2x zvezek "Ritem" - paket DUO
    1 X 9.50  = 9.50